GreveLandsby.DK
https://grevelandsby.dk/forum/

Fiberinternet
https://grevelandsby.dk/forum/viewtopic.php?f=26&t=119
Side 1 af 1

Forfatter:  mikkel [ søn apr 07, 2013 2:12 pm ]
Titel:  Fiberinternet

Hvis vi nogen sinde skal have moderne internet, mulighed for hjemmearbejdsplads, tv med frit kanalvalg, billig/gratis telefoni m.m.m. i Greve Landsby, så skal vi have internet via fiber.
Hvis vi nogen sinde skal have fiber, så skal der lægges førringsrør i jorden til at trække fiber i.
Hvis vi nogen sinde skal have lagt førringsrør i jorden, så skal det gøres af DONG mens de lægger luftledningerne i jorden.
DONG lægger som udgangspunkt ikke førringsrør i jorden, med mindre andre senest 13. maj 2013 beder DONG om at gøre det (og underskriver et tilbud fra DONG senest 1. august).
TDC beder som udgangspunkt ikke DONG om at lægge førringsrør, med mindre de forventer at der er ERHVERVSkunder.

Greve Landsbylaug arbejder på at få TDC eller GlobalConnnect til at bede DONG om at lægge førringsrør, men det kræver at TDC har en rimelig forventning om at de vil kunne sælge nogle ERHVERVS-fiberinternet forbindelser, eller at vi betaler GlobalConnect for det (til gengæld ejer vi så selv fiberen).

En TDC erhvervs-fiberinternet forbindelse koster ca. 15.000,- i oprettelse (forudsat at der er lagt førringsrør) ((det er ikke nødvendigt at være et firma for at købe)).
Søren Bloch Nielsen fra TDC Erhvervssalg koordinerer det i vores område, direkte: 66 64 36 39. TDC Erhverv: 70 70 90 22

EFTER der er lagt førringsrør, så kan vi begynde at tale om private fiberinternet forbindelser.
TDC er som udgangspunkt ikke interesseret i at sælge private fiberinternet forbindelse på nuværende tidspunkt - man kan jo håbe at det skifter...
Der er pt. en retssag i gang ved Europadomstolen, om hvorvidt TDC er tvunget til at etablere en fiber forbindelse til kunder der ønsker at købe privat fiberinternet hos en ikke-TDC internetleverandør, men det vil stadig være under forudsætning af at der er førringsrør.

Hvis DU er interesseret i NOGENSINDE at kunne købe fiber internet i Greve Landsby, så send en kort mail til oldermand (snabel-a) grevelandsby.dk

Forfatter:  mikkel [ lør jun 22, 2013 9:19 pm ]
Titel:  Re: Fiberinternet

Det er nu muligt at tilmelde sig fiber internet.

MEN det skal gøres inden 15. juli !

Se mere info, og tilmeldingsblanket på www.GreveLandsbyNet.dk

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/